Perantau yang mengunjung

nuffnang ads

Friday, 5 July 2013

Video Ikhtilat

Assalamualaikum W.B.T

Apa itu Ikhtilat sebenarnya?

Keadaan membabitkan percampuran di antara lelaki dan perempuan ajnabi yang lebih ramai daripada dua orang.

Umum sudah mengetahui perbuatan khalwat sangat ditegah di dalam Islam dan pengharamannya jelas bersandarkan sabda Nabi SAW, yang bermaksud: “Lelaki tidak harus berkhalwat dengan perempuan kecuali bersamanya mahram (yang haram dikahwini) dan tidak harus musafir kecuali bersamanya mahram.” (Sahih Muslim)

Ikhtilat tu luas, so berdasarkan projek subjek FST, kami telah buat 1 video yang cuba menerangkan sikit mengenai contoh-contoh Ikhtilat yang sering dilakukan remaja-remaja masa kini.


By the way, kalau nak lebih jelaspasal Ikhtilat ni sila rujuk pada blog

Belog ini atau
Halaqah.Net

Atau taip je Ikhtilat, nescaya encik Google akan membantu anda. Apepun renung-renungkan dan selamat beramal. Moga Bermanfaat.

Wassalam.

3 comments:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete