Perantau yang mengunjung

Saturday, 20 October 2012

Kelantan VS ATM (suasana)

Assalamualaikum W.B.T

Nak cerita la sikit suasana menonton perlawanan bola di Kolej Kediaman Murni tempat aku menetap di belajar di UTeM ni. Meriah! sungguh meriah. Walaupun aku ni anak teganung tapi disebabkan daerah aku iaitu "republik of BESUT" ni menggunakan bahasa kelantan maka jiwa kelate tu tetap ade untuk menyokong. P/s:teganung tetap di hati.


Jadi ,tahniah buat The Red Warrior untuk kemenangan Treble.

Tengok sikit gambar gambar suasana dekat kolej kediaman ni:

 
Penyokong Red Warrior berkumpul
Khusyuk tuh tgk bola
Time ni dah abis game. Penyokong ATM pun ramai sebenarnya tuh.

Tu la sorotan gambar ringkas yang ambo nak kongsikan.Menarik bila menonton beramai ramai. Jadi tak kira la, siapa pemenangnya sekalipun yang penting ambil semangat kesukanan tu dalam diri kita.Sukan itu menyatupadukan kita jangan sampai memecahbelahkan kita.

Sekian.

3 comments:

  1. woww :D apa pun ATM tetap lakukan yang terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol2.. antara match terbaik di Malaysia

      Delete
  2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete