Perantau yang mengunjung

Monday, 24 December 2012

Presentation Songkok

Assalamualaikum W.B.

Pelik benor bunyinya tajuk entri tuh.. Saje nak kongsikan video presentation yang kami buat baru baru ni.. nak post panjang panjang tak sempat ni..(Tengah rajin kononnya)


Wassalam

5 comments:

  1. kenapa tak nyatakan kepentingan bersongkok ? kalau nak galakkan , kenalah ada something yang menguatkan apa yang nak digalakkan . hehe ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya ni video penutup je masa presentation.. "something" yg menguatkan galakan tuh dah ada dalam slide haha

      Delete
  2. haha.. bgus2. keep up the good work

    ReplyDelete
  3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete