Perantau yang mengunjung

Tuesday, 11 December 2012

Sukan Antara Fakulti UTeM

Assalamualaikum W.b.t

Sibuk. sebab tu tak update blog. Entri kali ni nak cerita la sikit pasal sukan antara Fakulti dekat UteM ni. Meriah la jugak.Kalau sape sape pernah join KAKOM masa matrik, meriahnya bawah sikit je. hehe. So, sebab aku tak de idea sangat tgk gambar je la dulu: (semuanya volleyball sebb aku main volleyball jah) haha

                                  Naib johan: Terbaiklah sebab tahun lepas no 3 je. (Fakulti baru)

Yang ni gambar selepas tewas final : Frust!
                            

                                Geng2 Fakulti teknologi Kejuruteraan (No 6 itu saya) haha


                               Tewas dengan pasukan baju merah ni la.. takde rezeki tahun ni

Beres la dulu entri untuk kali ini, nak menulis tapi banyak benda lagi perlu ditulis macam assingment, report, lab test dan power point. Sekian sahaja dulu.
Wasssalam.

3 comments:

  1. hidup sebagai student kan ? selagi boleh buat . buat :D

    baju no 6 ? yang duduk tu atau yang berdiri ? :3 kih3

    ReplyDelete
  2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete