Perantau yang mengunjung

Friday, 8 June 2012

Kami juga Gentleman (SM2K1P5)

Assalamualaikum....

Bagi entri kali ini, saya hanya ingin berkongsi kenangan video yang dihasilkan oleh para putera SM2K1P5(our practicum) kepada salah seorang classmate kami Sharifah. Sebagai pengabdian kenangan di Kolej Matrikulasi Selangor.



 

Disebalik tabir pembikinan video.. The Prince of SM2K1P5


Pembaca Berita@Wartawan                                      Mamat Hensem basuh baju(faiq)



                                   Mamat yang berada di ampaian blok(aslam)
Mamat baju melayu(daus)                                      



                     Mamat Gangster (afdhal)         
Mamat macho kat tangga(adieb)                                                                    Pegawai Veterinar (mirol)






Tu la.. so saya sebagai ketua kelas berdedikasi(nampak sgt menipu) hehe rasa bersyukur dikurniakan sahabat sahabat yang baik dan sporting semuanya. Teringat saat pertama kali pertemuan masing masing nampak tak "ngam" antara satu sama lain tapi benarlah kata orang tak kenal tak cinta. haaha


Kepada princess of SM2K1P5, walaupun kami annoying kadang2.. banyak mengata dan suka cari gaduh namun jauh sudut sanubari kami... Kami tetap GENTLEMAN haaha


Kenangan birthday Zafirah...



            Sempat lagi fire-mengfire di kad ucapan BDay..ish2..




 Kad ucapan boys-handmade..
Dont judge Book By its cover
Tapi.. cover pun dah menakutkan..haha
Takde hal la... yang penting ikhlas..
hehe





                                                      Sekian sahaja..semoga sahabat sahabat sekalian sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera. Semoga sahabat sahabt sekalian sentiasa dikurniakan limpah Hidayah daripada Allah S.W.T                              











5 comments:

  1. okeyh! kelakar la..haha! ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Budak2 kelas tu run.. kacip la kut hahaha. . pah mg blo nop update.. ternanti2 ni...haha

      Delete
  3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete