Perantau yang mengunjung

Saturday, 28 July 2012

Ada blogger berpengalaman boleh tolong?

Assalamualaikum..

Sebenarnya aku memerlukan pertolongan mana mana blogger yang sudi tolong ni. Maklumlah aku ni masih dikira baru dalam dunia blogging. So masalahnya macam ni.. Apabila aku nak follow blog blog lain, name dan gambar aku asyik tak keluar. Adakah kerana laptop atau internet aku? sedangkan sebelum ni ok je.. Masalah jadi macam ni


So, sape sape yang terbaca ni ade explaination tak? memerlukan penjelasan. Maklumlah diri ini masih HIJAU..

12 comments:

  1. la..ingatkan aku sorang je..connect ngan google+ la..twitter pon boley..maybe sebab dia da nak buang style follow lama dgn google+..kan ade kecoh sal ni dulu

    ReplyDelete
  2. dua hari yang lepas saya pun jadi bnda yang sama jugak dengan beberapa orang rakan blogger lain. tapi saya punya dah oker. ada yang lain kata. dorang pun pernah jadi dan dah okeh. ada jugak yang kata dah lama jadi dan tak pernah okeh huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..ye ke? kena tunggu dulu la ni..

      Delete
  3. Alhamdulillah. Abe dah singgah sini & dah tinggalkan jejak jugak follow sini dari www.queachmad.com

    btw, abe dari segmen http://www.queachmad.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  4. saya x otai..tp nk share kisah yg sama jugak..be4 ni profile nak follow sy connect ngn google..yg de simbol google kecil bwh pic..actually mencacatkn pic profile kita..so sy tuka guna 'open id'..so bertukarlah wajah baru cam pic awak tu..terpaksa la sy setting kat sana dgn upload pic n edit link ke blog sy..tu je caranya..hope membantu

    sempat nak follow ni..hehe..follower blog awak ke 135...klo sudi follow blog sy balik k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..bantuan anda amatlah saya hargai :)

      Delete
  5. guwa pun kena jugak mcm ni.. lu tekan more option. lepas tu lu pandai2 lah godek. lu kena upload gambaq n isi link blog lu. kalau tak.....lu jadik lah cik anon tanpa nama =="

    ReplyDelete
  6. ohh, saya taktahu.. sbb saya pun baru lagi..

    ReplyDelete
  7. BW here :) done follow you , follow me back :D

    ReplyDelete
  8. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete