Perantau yang mengunjung

nuffnang ads

Tuesday, 24 July 2012

Keputusan Malaysia VS Arsenal (1-2)


Fuh, perlawanan Malaysia menentang pasukan Arsenal tadi sangat mendebarkan. Walapun pasukan Malaysia tewas 1-2 kepada Arsenal namun persembahan pasukan Harimau Malaya sangat memberangsangkan. Malaysia yang mendahului perlawanan hasil jaringan pertahanan Azmi Muslim berjaya dipintas 2 gol oleh Arsenal pada saat saat akhir.

Apepun tahniah diucapkan kepada pasukan negara kerana memberikan persembahan yang terbaik dalam perlawanan sebentar tadi terutamnya penjaga gol Farizal Marlias yang benyak menyelamatkan gawang gol daripada digegar Arsenal.

Semoga perkembangan positif ini dapat diteruskan untuk menaikkan taraf bola sepak negara kita. Kita ucapkan selamat berjaya kepada pasukan negara menentang Manchester City pada 30 julai nanti.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete