Perantau yang mengunjung

Wednesday, 29 August 2012

Pertemuan Sebelum Masuk Degree

Assalamualaikum W.B.T

Tinggal beberapa hari lagi sebelum sambung Degree. Masa berlalu dengan pantas. Sebab tu orang cakap masa tak kan menunggu kita. Jadi aku mencurilah sedikit masa untuk ajak member member matrik kumpul sebelum masuk U. Sori hop mane tak terjemput.. tak sempat.

Tempat pertemuan: Rumah Abu Pelangi Mall













Aku minat benar dengan kucing Abu ni. Tapi bulunya agak boleh tahan la. Geng geng ni mula berkumpul pukul 11. Nak masuk kena ada kad tau. Lame benar tak jumpe geng geng ni (kononnya) haha. Tapi aku dengan jakunnya agak terpegun rumah abu ni.(Kondominium actually) Dengan permandangan yang mempersonakan dari tempat tinggi.Macam kat KL (macam la aku duk KL haha).










Amin(Baju kuning)  menunggu untuk makan haha. Si baju biru yg tengah main dengan kucing tu la Abu si pemilik rumah.













 Tiga serangkai Ali, Mubarok dan Jemey.



                                                                Main game buat macam rumoh sendiri deh  haha 






Yang tidur tu Harun Bebiri tapi nama glamer  beliau dipanggil OJ (Osman Jailani). Manakala gambar sebelah menunjukkan kesungguhan si Ali, Payeh dan Mubarok makan apa yang tersedia. Alangkah baiknya kesungguhan ini dipraktikkan di meja study hahaha

Dekat 2 jam jugak kumpul makan, berbual dan main game.Then, akhirnya balik la sudah. Tu kalau tengok gambar disebelah, beliau merupakan legend drive kereta haha
<.........................LEGEND haha
Apepun , terima kasih la belako sudi mari . Kata orang , simple tak po asal bermakno. Lepas ni pakat belajar sungguh la belaka. Semoga ukhwah antara kito berkekalan semuanya. Semoga anda semua diberkati Allah .


Abis.Sekian. Wassalam



12 comments:

  1. awakkk chayok2 yer!! belaja lek lok!

    ReplyDelete
  2. aduh.. siap chayok2 main lg.. hahahha..
    Ado rezki jumpo lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saem blogger tuh.. haha beres sep kito haha

      Delete
  3. Comelnyaaaa kucinggggg! && Goodluck masuk degree.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kucing mahal tuh.. trimas sudi jenguk

      Delete
  4. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete