Perantau yang mengunjung

Wednesday, 22 August 2012

Dapat Educamp UTP

Assalamualaikum W.B.T

Niat di hati aku nak post pasal raya tapi tak jadi jadi. Laen kali la,kumpul gambar dulu biar bertimbun kata orang. Sejak akhir akhir ni, nampak ramai bloggers menyepi ni.Sibuk beraya kut. Aku takde la rajin sangat nak menulis tapi nak kongsi la sikit kalau tak memang berhabuk la blog aku ni tak diupdate. Hari raya ke 2 aku dapat SMS, "Tahniah,anda dijemput ke Educcamp UTP"

 First impression= Alhamdulillah

Tapi kalau ikutkan hati malas jugak nak pergi pasal separuh hati ni sudah inginkan UTeM hehe. Ramai orang cakap try la dulu pasal UTP bagus senang dapat kerja.Lagipun boleh apply pinjaman Mara. Tapi semua tempat pun bagus bagi aku. Kalau dulu memang UTP la cita cita aku nak belajar sana.Sekarang ni? mane mane je haha,semua same. Tengok la dulu macammane kan. Lagipun mencuba tak salah jugak.Rezeki kita Allah tetapkan.

Jadi kepada member member yang dapat Educamp UTP 2012 tahniah jugak la. Gudluck jugak untuk anda sekalian. Yang penting niat kita nak belajar.Selamat Berjaya

p/s:Semenjak 2 menjak ni kerajinan kurang untuk update blog

6 comments:

  1. wahhhh UTP...


    congrats,, buat lah pilihan yg terbaik nak masuk U mne..
    tu mnentukn masa dpn kita sdri..
    ^^

    ReplyDelete
  2. Congrats perantau ! so, which one do u prefer? :)

    ReplyDelete
  3. tak dapat nak dipastikan lagi hehe

    ReplyDelete
  4. xyah pegi.yuran mahal :P, and utp bukan under petronas dh skrg,dengar2 khabar angin yg 'petronas' tu akn ditukar ke 'petroleum'. jadi universiti teknologi petroleum. wallahualam.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memg dah decide pun.. lgpun ambo bkn org kaye sgt hehe

      Delete
  5. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete