Perantau yang mengunjung

Wednesday, 8 August 2012

Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"

 
Klik link dibawah untuk join :)

23 comments:

  1. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  2. Hai kta dtg dari segmen yg sama, dtg follow blog ni.. lau sudi, dtg n follow la eL ye

    http://cahayacintasejatii.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  3. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
    is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

    Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  5. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  6. hye ^_^ Dari segmen yg sama..done follow sini.. salam perkenalan... if feel free singgah blog naz ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen sama..no 11.:)

    ReplyDelete
  8. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. salam ukhuwah..dari segmen yg sama=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Done follow . Meyhh laa singgah blog finiey dan follow :) Hehe ~

    http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Salam.. :D dari segmen yang sama ^^
    Kalau sudi, jemput datang ke tempat aku juga :D

    http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog Hani.
    harap follow blog Hani pula..

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan..=)
    husna dari segmen yg sama singgah sini..

    jemput singgah!=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  15. una dulu minat gila cerita usop sontorian.. best sangat sangat.. bagi una.. urmmm rindu zaman kanak kanak

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum :)
    perhatian untuk anda !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

    selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum
    jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

    http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  18. salam ramadhan ..follow sini #222 mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    join contest saya sudi tak? http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yang sama :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  20. Hai! Done follow n BW here!
    Dtg dari segmen yg same. Come visit my blog k :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  21. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan.

    Nadia dtg dr segmen yg sama.
    harap sgt awak balas kunjungan..


    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  23. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan Hub: 0852-9827-5599 atau kunjungi situs/website KLIK DISINI DUNIA GHAIB


    ReplyDelete